Правила та умови

Шановні батьки

На даному сайті Ви маєте можливість подати заявку для електронної реєстрації на чергу дитини, що потребує місця у закладі дошкільної освіти Зимноводівської ОТГ. Для успішної реєстрації Вашої дитини в електронній черзі при заповненні форми заяви, Вам необхідно вказати достовірну інформацію. Подавати заявку можна лише в три заклади дошкільної освіти. При необхідності, обраний ЗДО можна змінити в особистому кабінеті (але зауважте, що при зміні бажаного садка Ваша дитина стане у кінець черги, оскільки зміниться дата реєстрації). Подача в електронному вигляді заяви забезпечує реєстрацію дитини в електронній черзі з визначенням дати реєстрації, яка є основою формування черги.

Якщо заповнена Вами форма заяви за змістом не буде відповідати оригіналам документів або доданим скан-копіям, Вашу заяву буде анульовано.

Коли з’являється вільне місце у групі, батькам буде запропоновано подати усі необхідні документи у навчальний заклад, про що Ви будете повідомлені через електронну пошту та СМС повідомлення, також можете отримати телефонний дзвінок від працівника дитсадка. На подачу усіх необхідних документів системою передбачено 15 денний термін, по закінченню котрого, у разі не подачі документів, дитина буде видалена з черги у даний садок.

Черга формується відповідно до дати реєстрації в системі.
Кожна група має певну кількість місць для дітей з першочерговим пріоритетом для зарахування. Діти, які мають першочерговий пріоритет, можуть претендувати на позачергове зарахування тільки на пільгові місця. У разі відсутності пільгових місць, діти з першочерговим пріоритетом беруть участь у загальній черзі на рівних правах з рештою дітей.

У садочках на 2020/2021 навчальний рік передбачені групи для дітей, яким виповнилося 3, 4 і 5 повних років. Дитина, якій не виповнилося, для прикладу, три роки станом на 1 вересня, не може потрапити до групи з трьохрічними дітьми (наприклад, якщо дитина народилася 2 жовтня, то вона буде мати шанс потрапити у садок, якщо у групі будуть вільні місця).

Не варто повторно реєструвати дитину на наступний рік, якщо вам не вдалося потрапити у садок в бажаний рік, це може призвести до зниження позиції у загальній черзі. Ваша дитина може бути зарахована протягом року чи у наступному на вільні місця.

Перед початком роботи ознайомтесь з інструкцією “Електронна реєстрація дітей в ЗДО Зимноводівської ОТГ” для батьків та інформацією про подання документів для зарахування дітей в ЗДО

Зверніть увагу! Діти, які були зареєстровані в черзі (sadok.loda.gov.ua ) станом на 09.01.2020 автоматично перенесені на новий сайт. Відповідно батькам потрібно зареєструватись на новому сайті та заповнити форму для відображення даних про вашу дитину у персональному кабінеті. Інформація буде оновлена в вашому персональному кабінеті протягом 15 робочих днів.

Положення про зарахування, відрахування та переведення вихованців до закладів освіти Зимноводівської сільської ОТГ

Якщо у Вас виникли запитання зверніться з ним за формою